maandag 17 juni 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

NK-typen: met twee bekers terug naar Hengevelde, Lianne Nederlands kampioen

  • zondag, 14 april 2019 06:55
  • Geschreven door 
Vlnr: Femmie, Amy, Lianne, Tijmen, Bultje , Twan, Jelmer en Evi Vlnr: Femmie, Amy, Lianne, Tijmen, Bultje , Twan, Jelmer en Evi
Gisteren hebben Evi Blokhorst, Amy Koopmans en Femmie ten Thije uit Hengevelde samen met Twan Vaarhorst, Tijmen van der Geest en Jelmer Abbink uit Goor deelgenomen aan het NK-typen in het Heracles-stadion van Almelo. Alle zes leerlingen hebben het afgelopen half jaar les gehad bij Lianne ten Heggeler (LtH-Opleidingen). Evi heeft de tweede prijs gewonnen bij het onderdeel Nederlandse tekst. Zij haalde het mooie resultaat van 3410 aanslagen in tien minuten. Lianne ten Heggeler kon met de eerste prijs naar huis voor het beste schoolteam van het NK 2019 doordat Evi 3410 aanslagen behaalde, Twan 2910 aanslagen en Amy 2860 aanslagen. Super! De beste type-opleider van Nederland woont dus in Hengevelde! Lianne was compleet overdonderd en had deze prijs niet aan zien komen!
lianne 6
 
Het kampioenschap bestaat uit twee Nederlandse teksten van tien minuten waarvan de beste telt. Voor elke fout wordt 100 aanslagen in mindering gebracht. Het netto behaalde aantal aanslagen is bepalend voor de uitslag. Voorbeeld: je typt 2000 aanslagen waarin 8 fouten, je houdt dan 1200 aanslagen netto over. Je ontvangt een oorkonde als je aan de eisen voldoet.

20190413 140732<<Lianne met Evi
 
De estafette is een onderdeel waarin 3 kinderen gezamenlijk achtereenvolgens 3 minuten en 20 seconden typen. Maak je vooraf geen onderdeel uit van een team van drie deelnemers, maar je wilt wel graag mee doen? Niet getreurd. We zullen op de dag zelf kijken of we nog extra teams kunnen maken.

 Wil je op www.nk-typen.nl kijken voor meer info over het Nederlands Kampioenschap Typen?
 
Laatst aangepast op zondag, 14 april 2019 09:02
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren