dinsdag 16 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Samen koken en eten verbindt!

  • zaterdag, 13 april 2019 21:17
  • Geschreven door 
Zaterdag 6 juli is de vierde editie van 'Kleurrijk in de Hof'. Een jaarlijks evenement met diverse activiteiten o.g.v. sport, spel, muziek, dans en een proeverij. Ontmoeting tussen de verschillende culturen uit de gemeente Hof van Twente staat die dag centraal. Net als vorig jaar organiseren we, voorafgaand aan Kleurrijk, een kookworkshop.
   
Kookworkshop ‘Anders eten’
Op 5 juli kun je van 13.00 – 17.00 uur meedoen aan de kookworkshop 'Anders eten'. 60 enthousiaste inwoners uit de Hof maken hierbij kennis met de buitenlandse keuken. Onder begeleiding van koks worden, op verschillende plekken, Turkse, Armeense, Syrische, Chinees/Indonesische, Eritrese én Nederlandse hapjes bereid. Deze koks vertellen je over de keuken en de tradities van hun land. Een deel van de bereide hapjes wordt 5 juli rond 17.30 uur, gezamenlijk met alle deelnemers, genuttigd bij Wijkvoorziening 't Doesgoor in Goor. Het andere deel wordt tijdens Kleurrijk in de Hof op 6 juli aangeboden.
 
Geïnteresseerd om te koken én anders te eten op 5 juli?
Geef je dan op door een mail te sturen naar kleurrijkindehof@gmail.com Doe het snel want VOL = VOL! Op deze manier draag je jouw steentje bij aan de proeverij van Kleurrijk in de Hof! Deelname is gratis maar een vrije gift is van harte welkom.
 
Kleurrijk in de Hof is een gezamenlijk initiatief van Goor in Dialoog, Hofkerk,
Hof van Twentse Uitdaging, Muziekschool Hof van Twente, Salut en Vluchtelingenwerk Oost Nederland
www.kleurrijkindehof.nl  
Volg ons ook op Facebook
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je werk puur doet voor het geld

dat is pas armoede

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren