maandag, 15 april 2019 06:20

Palmpasen viering in Hengevelde blijft traditie

Geschreven door

Gisterenochtend was er in de kerk in Hengevelde een Palmpasenviering met veel mensen en vooral ook veel kinderen met een mooie versierde Palmpasenstok!  Een aantal kinderen van groep 4 van de Petrusschool hebben voorgelezen. En tijdens de viering was er een processie door de kerk met alle mooie Palmpasenstokken! Aan het einde van de viering kwamen de paaskip en paashaas onder begeleiding van de drummer van Cantu de kerk binnen. 
Na de viering werden er achter in de kerk koffie, ranja en krentenbollen uitgedeeld aan iedereen en de paaskip en de paashaas deelden paaseitjes uit. Kortom, het was een geslaagde paasviering en een gezellig samenzijn!

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.