Wandel-4-daagse van dinsdag 21 mei tot en met vrijdag 24 mei

De ouderraad van de Petrusschool organiseert wederom een wandelvierdaagse van dinsdag 21 mei tot en met vrijdag 24 mei. De wandelvierdaagse is niet alleen bedoeld voor de leerlingen en ouders van de Petrusschool. Iedereen die het leuk vindt om een paar avonden met vrienden, kennissen of buren te wandelen is van harte welkom. Er kan iedere avond gekozen worden uit twee routes van ongeveer 3,5 en 7 kilometer. De route van 7 kilometer vertrekt iedere avond om 18.00 uur en de route van 3,5 kilometer vertrekt om 18.15 uur. Er wordt iedere avond vanaf school gestart. De route van 3,5 kilometer is rolstoelvriendelijk. De inschrijfkosten bedragen € 3,00 per kind.

Dit jaar mogen ook de peuters van de peuterspeelzaal en Bommel mee lopen. Afstand voor peuters is 1,5 km. Donderdag hebben zij een rustdag. Organisatie in samenspraak met de oudercommissie van de peuterspeelzaal.

Wil je een medaille verdienen, dan moet er minimaal 3 avonden gewandeld worden. De ouderraad heeft nog het dringende verzoek aan alle deelnemers; Denk aan de verkeersveiligheid en houdt de verkeersregels in acht.