dinsdag, 25 juni 2019 06:09

Met de vlag op vakantie weer van start

Geschreven door
Na het succes van de afgelopen jaren wederom: Wegdamnieuws roept Hengeveldenaren / Wegdammers op om de dorpsvlag mee op vakantie en je leukste kiekje in te sturen naar redactie@wegdamnieuws.nl of app naar de bekende 06 nummers van de redactie! De leukste foto zal tijdens de Jaarvergadering van de Zomerfeesten Hengevelde door de organisatie worden beloond worden met een leuke attentie. Maar ook met een barbecueschotel voor 4 personen: Aangeboden door Keurslagerij Brummelhuis! Hier inzending 1 van 2019: Joan en Suzanne Peerik vanaf het Midsommarfest, Skattungbyn in Zweden. Zij staan hier op de foto onder de traditionele meiboom, daar worden de zomerfeesten gevierd op de langste dag van het jaar. Zowel ‘s nachts als overdag blijft het licht!  Ze hebben het daar super, mooi weer en veel fietstochten, maar: Ze misten de Zomerfeesten Hengevelde wel!
Laatst aangepast op maandag, 24 juni 2019 20:12
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.