Redactie WN

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Voor 5 & 6 december zijn de Preuverie XL Boxen weer te bestellen bij Bistro de Kolenbrander in Hengevelde. Laat het heerlijke avondje maar komen met de gerechtjes van Bistro de Kolenbrander!

1 - Je kunt bestellen tot vrijdag 4 december tot 20:00 uur.

2 - Reserveer de boxen via een mailtje naar info@bistrodekolenbrander.nl of bel op woensdag tot en met zondag (vanaf 12:00 uur) naar het nummer 0547-333972.

3 - De boxen zijn op zaterdag 5 en zondag 6 december af te halen vanaf 16:00 tot 20:00 uur.

Uiteraard zitten er in de boxen een beschrijving hoe alles zo snel, makkelijk en heerlijk mogelijk bereid kan worden!

Vanochtend heeft er op de weg tussen Bentelo en Hengevelde een flinke botsing plaatsgevonden. Een bestuurder van een Opel Corsa botste hard op een boom, maar kwam gelukkig met de schrik vrij. Één rijbaan was lange tijd afgesloten, waardoor menig weggebruiker van de N740 later op zijn of haar werk kwam. De auto is inmiddels afgevoerd door een bergingsbedrijf en de bestuurder hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Onlangs was de start van de testweek bij Autogarage Hartgerink en daarom verlootten zij een gratis poetsbeurt ter waarde van € 125 voor een auto! Theo Broshuis is de winnaar geworden van de Hartgerink Testweek actie. Zijn Opel Agila werd door de poetsafdeling onder handen genomen en zoals u kunt zien glimt hij weer als nieuw. Hij schreef onderstaande brief met het verzoek dit te delen met de lezers van Wegdamnieuws, want hij was meer dan tevreden! Theo en zijn vrouw Lies gaven onder meer aan de auto niet weer te herkennen en willen Hartgerink nogmaals bedanken.

De ingezonden brief:

Heerlijk avondje is gekomen, avondje van Sinterklaas! Volgend weekend is het weer 5 december. Casper Bebseler van Herberg de Gebrande Waateren speelt hierop in. "Hoe kun je dit nu leuker vieren dan met onze “Zak van Sinterklaas”. Een heerlijke zak vol lekkere hapjes, voor 4 personen, om jullie avond compleet te maken! Bestel de zak nu alvast voor maar € 25 euro! Dan gaat de sint zeker niet stilletjes aan jullie huisje voorbij."
Ook de afhaalkaart die hieronder te zien is nog beschikbaar en daar zijn zelfs gerechten aan toegevoegd. Casper: "Het assortiment is ook uitgebreid! We hebben nu ook Pasta kip basilicum room, lasagne , zuurkoolschotel en wegdammer Grostl voor thuis! Deze gerechten kosten allemaal 9 euro."

maandag, 30 november 2020 21:40

Emy geboren

Donderdag 26 november is Emy ten Hove, het dochtertje van Debbie en Iwan ten Hove geboren. De tuin van de woning aan de Koenderinkstraat is prachtig versierd met de welbekende ooievaar. Namens de buurt en ook de redactie van harte proficiat!
Pagina 1 van 965