Redactie WN

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Ben jij een aanpakker, 16 jaar of ouder en op zoek naar een leuk bijbaantje?

Voor de zaterdag en de zondag zoeken wij nog medewerkers/sters voor de barwerkzaamheden in onze kantine op Sportpark Rupertserve.

Lijkt jou dit leuk en wil je meer informatie?
Stuur dan een mail naar kantinezaken@wvv34.nl en er wordt contact met je opgenomen.

zaterdag, 15 augustus 2020 13:23

Stuivertje wisselen in de top

Wegdamnieuws in de race, de koppositie lijkt een heet hangijzer, tot nu toe weet nog niemand deze langer dan een week vast te houden. Waar afgelopen week Tijmen Katier vanuit de luwte wist toe te slaan, is het nu Sjors de Witte onder de naam WTT die DE lijstaanvoerder is. Zoon Tom is terug te vinden op plaats 6. Is dit een lang leven beschoren? We gaan het zien in Barcelona komende zondag!

Goed nieuws: Brigitte te Wierik heeft met een 12e plaats in het weekklassement de rode lantaarn overgedragen.
Hieronder de volledige stand:

Tijdens de jaarlijkse veiling van de kerstmarkt in Hengevelde kwam het hoogste (gezamenlijke) bod, dit weekend was het zo ver: Schilderen met Tineke Goorhuis! Tineke: ”Dit weekend een leuke groep jongens gehad voor een workshop schilderen. Deze hadden ze gewonnen bij de Kerstveiling. Ondanks dat het model had afgezegd werd het toch een zeer creatieve middag. We hadden deze middag een prima sfeer, erg gezellig kan ik wel zeggen!
Jongens van rond de 20 willen toch allemaal wel erg graag een naaktmodel schilderen, dat kon natuurlijk! Het was prachtig, leuk, gein, maar ze zijn daarentegen echt super serieus bezig met het schilderen. Ze hebben ruim vier uur geschilderd. En: Allemaal zelf opgetekend en geschilderd, bijna zonder hulp. Klasse mannen!”

zondag, 09 augustus 2020 12:47

W.V.V.’34 maatje te groot voor UD Weerselo

Met een einduitslag van 4-0 in de eerste wedstrijd van de voorbereiding mag UD zeker niet ontevreden zijn, de score had dan ook veel hoger uit kunnen vallen. De ploeg uit Weerselo wist in de drie keer dat er een half uur gespeeld werd geen enkele mogelijkheid te creëren. De doelpunten aan Wegdamse zijde werden gemaakt door Mahmoud Jaafil (achter het standbeen langs zie foto onder) . De 2-0 door Stan Wegdam (Zie foto onder). De 3-0 door Thomas Wegdam en de 4-0 door Randy Smit die kort daarvoor de mooiste treffer van de wedstrijd afgekeurd zag worden. 

zondag, 09 augustus 2020 10:55

Bouwvak afsluiter bij Café ‘t Kooltje!

Sluit vandaag jouw vakantie af en geniet van het heerlijke weertje met Formule 1 (Jep, dat talent die vorige week onze tent ook al afbrak!) en G-Trumpetty. Maak kennis met G-Trumpetty, zijn naam is Gerben Ekkelboom, 19 jaar en komt uit Haaksbergen. Hij maakt een toffe nieuwe mix van elektronische muziek en live trompet geluid. Daardoor zorgt hij voor een energieke sfeer doormiddel van zijn perfecte, matchende track keuzes. Een aantal cafe’s/clubs waar hij voorheen heeft gedraaid zijn The Shamrock in Almelo, Breughel in Losser, Café De Doos in Groningen, Café De Stoof in Zwolle en Jan Steen in Tubbergen.

Tot vanmiddag...

Pagina 1 van 1045