Redactie WN

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

dinsdag, 20 oktober 2020 14:00

John kats vieftig!

John Mensink, bekend als iemand die het geluk ver weg zoekt heeft het nu dichtbij! De doeken bij hem aan de Eeftinkstraat spreken voor zich over de Hengeveldse ‘volleybaltopper’. 

John! Proficiat man!

zondag, 18 oktober 2020 18:29

De laatste van de groep is 25!

De laatste van de groep wordt morgen 25! Een grote smiley, voor onze Milly! 

Milly Hendriks: Namens de vriendinnen alvast van harte proficiat!

Een groep van 10 mannen is op zoek naar veel spullen voor een zeer arm Afrikaans land: Sierra Leone. In het land is een enorme behoefte aan:
Kinderkleding- Volwassen zomerkleding – Schoeisel - Sportkleding - Speelgoed - Kinderfietsen (voor kinderen om naar school te fietsen) - Mountainbikes - Naaimachines en toebehoren - Schoolgerei (denk aan schriften, pennen, potloden, etc.) - Bruikbare laptops en PC’s

Iedere zaterdag zijn de bovenstaande spullen in te leveren bij ICS Computers op bedrijventerrein het Wegdam in Hengevelde of anders:
- Parallelweg 4 in Haaksbergen (Iedere laatste vrijdag van de maand van 15:00 uur tot 17:30 uur.
- Rietmolen: De Reetmölle Bus, Iedere donderdagavond van 19:00 uur tot 21:00 uur. En zaterdag van 10:00 uur tot 12:00 uur. Svp vooraf bellen met Laurens, tel: 06-29025281

De organisatie zorgt er persoonlijk voor dat de ingezamelde spullen op de juiste plek terecht gaan komen. Gulle gevers worden op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Een bijzonder bericht! Sport in Coronatijd! De 2e herfstvoetbalmiddag vanmiddag op het sportpark Rupertserve. Deze vond plaats onder geweldige weersomstandigheden en was bedoeld voor de JO11 en JO12 spelers van voetbalvereniging W.V.V.'34.
Ook nu bestond het 1e deel van de middag weer uit een circuit, waarmee punten konden worden behaald. Vandaag met een iets hogere moeilijkheidsgraad dan de 1e herfstvoetbalmiddag gisteren, uiteraard!. Ze zagen de kinderen met plezier sporten en de begeleiders genoten van de inzet van de kinderen.
Na de pauze ontstond er een massale 'vechtpartij'. (ZIE DIT FILMPJE

zondag, 18 oktober 2020 05:24

VERDWENEN CAFÉS. DEEL 2 VAN OTTEN

Je gelooft je ogen niet als eigenaresse Mario de deur van het voormalige café opent. De oorspronkelijke gelagkamer is nog bijna helemaal intact. De afbeeldingen van verschillende soorten paarden hangen nog aan de muur en symboliseren de band tussen de vroegere eigenaars en deze fraai gevormde viervoeters. Vanaf de foto aan de zijkant van het schap waakt grootmoeder Mariemeuje over het café alsof het al die tientallen jaren nog steeds in functie is. Bij de voordeur hangt ook nog gewoon het bekende bord met de naam. De tamelijk verroeste fietsenstalling staat er nog. Kortom, café Van Otten in Markvelde zou zo weer open kunnen. Mario glimlacht. ‘Dat gaan we niet doen’, zegt ze resoluut.
(foto: café Van Otten anno 2020) 

Pagina 1 van 1069