Motorclub de Hagmöll uit Bentelo start seizoen 2017

Het voorjaar is weer aangebroken en dat betekent dat in Bentelo en omgeving de motoren weer uit de stalling worden gehaald voor de start van het motorseizoen 2017. De circa 45 leden tellende motorclub M.C. de Hagmöll heeft haar toerkalender vastgesteld tijdens de onlangs gehouden jaarvergadering. 
Zoals gebruikelijk wordt er vanaf april tot en met oktober, op elk derde zondag van de maand, een toertocht gereden, als de weergoden het toelaten. Deze zondagen zijn zo gepland dat ze de motorclub Nog Steeds Zonder Naam uit Hengevelde niet in de wielen rijden. Zij organiseren namelijk elke eerste zondag van de maand een toertocht. De toertochten zijn tussen de 200 en 250 kilometer lang met halverwege een koffie pauze. Vertrek vindt op de geplande zondagen plaats rond 8.30 uur na de koffie vanaf café/restaurant De Hagmöll (ook bekend als café Spoolder). De routes worden digitaal gemaakt op het speciale motornavigatie programma Base Camp en worden vooraf aan de leden verstuurd. De toerkalender 2017 ziet er als volgt uit: 23 april, 21 mei, 18 juni, 16 juli, 20 augustus, 17 september en 15 oktober. Zondag 23 april staat dus de eerste rit van dit jaar gepland. Onderweg wordt er gestopt in Duitsland voor Kaffee mit Kuchen of een Bauernfrühstück. 

Tevens hebben is er dit jaar besloten om een drietal avondritten te organiseren op de donderdagavond. Dit zijn wat kortere ritten en mede bedoeld voor die rijders die op zondagmorgen
niet van de partij kunnen zijn. Deze avondritten vinden plaats op: 11 mei, 8 juni en 13 juli. Vertrek is net als bij de zondagritten vanaf café De Hagmöllom om circa 18.30 uur.

Motorweekend
Net als alle voorgaande jaren staat er ook dit jaar weer een motorweekend gepland. Deze wordt gehouden van donderdag 22 juni t/m zondag 25 juni. Dit keer gaan ze naar het Bergisches Land in Duitsland. Deelname is uitsluitend voorbehouden aan de leden van MC de Hagmöll. Je bent van harte welkom om mee te rijden met de toertochten op de zondagmorgen. Dit kan zonder lid te zijn van de motorclub. Als je het leuk vindt, kun je uiteraard lid worden. Om deel te nemen aan het motorweekend dien je lid te zijn van de motorclub. 
Indien je aanvullende vragen hebt over de motorclub kun je contact opnemen per e-mail met secretaris René Holtkamp: reneholtkamp@live.nl.
Voor slechts € 16,- per jaar ben je al lid van M.C. de Hagmöll.