maandag 25 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bentelo Beach! – opgeven uiterlijk voor zondag

  • woensdag, 14 juni 2017 22:44
  • Geschreven door 

Binnensportvereniging De Polstars organiseert op zondag 25 juni  wederom het zeer gezellige beachvolleybaltoernooi! De wedstrijden starten rond 11 uur. Na afloop kunnen de voetjes weer van de vloer tijdens een gezellige afterparty! Het toernooi vindt net als afgelopen jaren plaats op het zomerfeestterrein in Bentelo.Er zijn hebben verschillende poules:Recreatiepoule (4 tegen 4): Voor iedereen die een lekker balletje wil slaan, ongeacht niveau!! In deze poule mogen maximaal twee Nevobo spelers meedoen per team. Prestatiepoule: Willen jullie strijden om de felbegeerde Bentelo Beach beker? Kennen jullie de kneepjes van het vak en draaien jullie je handen niet om voor een fanatiek potje volleybal? Doe dan mee in de prestatieklasse! Je kunt je opgeven via de website www.depolstars.nl . Volg het linkje "Bentelo Beach". Hier vind je het inschrijfformulier en tevens meer informatie over het toernooi. Opgeven kan nog tot en met zondag 18 juni! Jeugdpoule (4 tegen 4): Zijn jullie tussen de 12 en de 16 jaar oud? Strijdlustig en wel benieuwd naar een potje volleybal op Bêentels zand? Dan kun je meedoen in onze jeugdpoule.

Prestatiepoule:
Hoog (2 tegen 2): zaalniveau dames vanaf 1e klasse / heren vanaf 2e klasse
Laag (4 tegen 4): zaalniveau dames 2e klasse of lager / heren 3e klasse of lager,

bb 1

We hopen op net zoveel opgaven als afgelopen jaren! En supporters zijn uiteraard ook van harte welkom!!! Dus noteer de datum alvast in je agenda ?


Zonnige groeten,

Toernooicommissie De Polstars
Bentelo Beach

Laatst aangepast op donderdag, 15 juni 2017 07:23
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

www.werathah.com image source building design suite 2017 software price
maya 2015 for mac for pc price click here for more www.lacasagiusta.it navigate here access 2013 pc microsoft publisher 32 installer