dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Gezocht: Drummer met gevoel voor ritme en humor - voor Be-Lieve Bentelo

  • donderdag, 10 augustus 2017 10:48
  • Geschreven door 

amen met onze bassist zorg je voor een strak ritme. En samen met onze gitarist en toetsenist ben je de muzikale basis en maak je onze songs helemaal àf! We zingen veel nummers waarbij je je energie goed kwijt kan, zoals: Iedereen is van de wereld, Fix You, Zo Stil en Breek de stilte. Ben jij enthousiast of ken jij een 't enthousiaste drummer? Laat het ons weten! BeLieve-Bentelo: [email protected]

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

http://grainesdesol.fr grainesdesol.fr