zaterdag 21 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Benteloër Herman Assen Lid in de Orde van Oranje Nassau

  • donderdag, 30 november 2017 20:29
  • Geschreven door 

Afgelopen zaterdag heeft de heer Herman Assen uit Bentelo een koninklijke onderscheiding ontvangen van burgemeester Ellen Nauta. Dat gebeurde na afloop van een viering ter ere van St. Caecilia in de OL Vrouwekerk te Bentelo. De heer Assen verzorgde jarenlang de muzikale begeleiding van het Dames- en Herenkoor van deze kerk. Vanaf 1956 was hij de vaste organist van het koor en begeleidde hij het koor bij eucharistievieringen, bij rouw- en trouwdiensten en vroeger ook bij het lof. Burgemeester Nauta: “U was er gewoon altijd! Met uw enorme inzet, uw muzikale kunde, heeft u jarenlang een grote bijdrage geleverd aan de muzikale, liturgische invulling van verschillende vieringen binnen de geloofsgemeenschap. Ook wist u uw liefde en passie voor de koorzang over te dragen naar vele koorleden. Men is u daar zeer dankbaar voor.” De heer Assen is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren