donderdag 25 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Boeiende avond met Joop Munsterman in Bentelo

  • dinsdag, 05 december 2017 20:28
  • Geschreven door 

"Vrijdag 1 december was het dan zover. Na het houden van de jaarvergadering van VV Bentelo gaf voorzitter Dennis Exterkate het woord aan Floris Prenger (voormalig Benteloër), journalist bij EenVandaag. Hij ontving op zijn beurt gastspreker Joop Munsterman, die door VV Bentelo uit was genodigd voor een interview en na een kleine mediastilte besloten heeft opnieuw contact te zoeken met het publiek om zijn kant van het verhaal te laten horen m.b.t. de sportieve deceptie en financiële problematiek waar de club enkele jaren geleden in terecht is gekomen. Al met al interessante stof om met elkaar over in gesprek te gaan. Dit bleek uit het feit van de komst van +/- 200 gasten die zich naar sportpark De Pol hebben begeven om het interview (vrije toegang voor iedereen) bij te wonen.

Zoals menig tukker bekend is kent het laatste decennium van FC Twente pieken en dalen. Grote piek was het landskampioenschap in seizoen 2009/2010. Echter, zo snel als de club deze mijlpaal had bereikt, zo snel werd de sportieve neergang en financiële problematiek zichtbaar die bijna leidde tot het ontnemen van de voetballicentie van de club.

Alvorens het interview van start ging werd de ‘Gouden Schoen’ (topscoorder van de senioren VV Bentelo) door Joop uitgereikt aan Vincent Grashof. Vervolgens werd er gestart met het interview. Allereerst werd de weg die bewandeld is besproken die uiteindelijk leidde tot het landskampioenschap. Tussendoor kreeg het publiek de kans om vragen te stellen aan dhr. Munsterman. Uit deze vragen werd al snel duidelijk dat men geïnteresseerd was in de oorza(a)k(en) van hoe het zover heeft kunnen komen dat de club bijna de licentie werd ontnomen. Ondanks dat alle vragen hieromtrent netjes werden beantwoord bleek het lastig een antwoord te geven op de kern van het probleem. Mede door de scherpe vragenstelling van de gastheer resulteerde de avond in een boeiend interview waarover na afloop met een borrel nog volop werd door gediscussieerd.

Grote vraag is welke gast VV Bentelo volgend jaar zal ontvangen, we zullen het zien in 2018!"

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je druk maakt om niks

heb je niks om je druk over te maken

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren