maandag 25 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Verpleeghuis Bentelerhof in Bentelo failliet

  • woensdag, 07 maart 2018 21:02
  • Geschreven door 

De rechtbank heeft particulier verpleeghuis Bentelerhof en SaulCenter Bentelerhof in Bentelo failliet verklaard. Bentelerhof, dat in het verleden tot Zorghuis Twente behoorde, is al twee jaar dicht.

Het particuliere verpleeghuis, dat zich profileerde als goedkoper dan het bestaande aanbod in de regio, was te klein en de drie ouderen die er nog woonden werden destijds elders onder gebracht. SaulCenter Bentelerhof, gevestigd op hetzelfde adres, verzorgde onder meer spirituele cursussen en coaching. SaulCenter Bentelerhof adverteerde onder meer met bijeenkomsten 'Ayahuasca ceremonie'; sessies om trauma’s te helen en stress te verminderen.

Titia Terpstra van beide bedrijven was ook mede-bestuurder van het Zorgbureau Twente, dat in 2007 al failliet ging. Curator Gotink uit Hengelo hield beide bestuurders, Van Hezel en Terpstra, vanwege het voeren van een ondeugdelijke personeelsadministratie, destijds in privé verantwoordelijk voor het tekort in dit faillissement: 626.000 euro. Er werd elf jaar over geprocedeerd, maar aangezien de voormalige bestuurders van Zorgbureau Twente niet verschenen op de laatste zitting van de rechtbank en de ruim zes ton niet hebben betaald, zijn hun bv’s nu failliet verklaard. Curator is Theo Zwiers, hij spreekt beide bestuurders van Zorgbureau Twente Holding komende week.

(bron: TC Tubantia)

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren