maandag 20 augustus 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bentelo is er klaar voor: Paasparty op eerste paasdag

  • vrijdag, 30 maart 2018 13:08
  • Geschreven door 

De laatste hand wordt gelegd, het opstapelen van het aangeleverde snoeihout voor het paasvuur (zie foto bij lees meer). Voorzitter Kilian Ros:” De opbouw verloopt goed, het terrein is wel erg drassig, dus veel modder maar dat gaan we op lossen door het gewoon weer helemaal dicht te leggen met vloerdelen. Woensdagavond was alles uitverkocht ,6000 kaarten. We krijgen continu extreem veel berichten of er nog kaarten zijn maar helaas”.
Het feest begint rond 20.30 uur en eindigt om 02.00 uur. PaasParty Bentelo maakt vanaf dit jaar gebruik van nieuwe munten. De blauwe ronde munten met een gestanste konijn in het midden zijn tijdens de Paasparty 2018 en 2019 nog geldig en worden niet terug genomen aan de kassa. Er is een beveiligde garderobe aanwezig in ruil voor 1 munt. Neem je legitimatie mee, er wordt gecontroleerd op leeftijd.

paasp 18 1

Laatst aangepast op vrijdag, 30 maart 2018 13:11
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

EEN VOGEL IS NOOIT BANG DAT ZIJN TAK BREEKT
HIJ VERTROUWT NIET OP DE TAK MAAR OP ZIJN VLEUGELS

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren