zaterdag 19 januari 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Paasparty Bentelo: "Tevreden over verloop van de avond"

  • maandag, 02 april 2018 13:16
  • Geschreven door 
Bart Eshuis uit Hengevelde stond ook als DJ op de bühne Bart Eshuis uit Hengevelde stond ook als DJ op de bühne

De jaarlijkse Paasparty in Bentelo, het eerste grote tentfeest in de regio, was gisteren goed voor zesduizend bezoekers. Het evenement, dat zich afspeelde in vier tenten, was net zoals andere jaren op voorhand uitverkocht.
Voorzitter van de PJO-HAJO Kilian Ros:”De Paasparty 2018 is weer super verlopen, we hebben ruim 6000 bezoekers mogen ontvangen op ons feestterrein. De sfeer in de vier tenten was fantastisch en we zijn tevreden over het verloop van de avond. Nu hard aan het werk om alles weer op te ruimen!"
DJ Bartezz uit Hengevelde stond ook op het podium (foto boven). Een bezoeker over het evenement: "Ik ga al jaren naar de Paasparty, hoelang kan ik me niet herinneren. Maar dat ik elk jaar zorg voor een kaartje dat staat vast! Vroeger was het nog een grote tent bomvol met mensen, nu is er veel meer sfeer door de verschillende podiums, geweldig!"

De paasboake in Bentelo was minder hoog dan eigenlijk had gekund, 'slechts' negen meter. De veiligheid van de omstanders stond voor de organiserende plattelandsjongeren voorop. De Paasboake werd net als voorgaande jaren 9 meter hoog en krijgt een inhoud van 1000 kuub. Door de januaristorm was er meer dan voldoende hout voorhanden. Maar met het oog op de veiligheid van de bezoekers en de vergunning werd er een houtstop afgekondigd.

verblijf1

verblijf2

paasparyy

Laatst aangepast op maandag, 02 april 2018 13:25
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Poll: Vuurwerkvrije zones in Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Blijf uit de buurt van negatieve mensen

Zij hebben een probleem voor iedere oplossing

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren