maandag 20 augustus 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kingsnight in Bentelo

  • donderdag, 26 april 2018 05:53
  • Geschreven door 

De avond voor Koningsdag is er vanaf 21.00 uur feest in de tent met Hitmaestro (draait ook op Freshtival, het Koningsnachtspektakel van Coen en Sander en was bij Paaspop) en de Twentse Toppers!
Op Koningsdag, vrijdag 27 april 2018, organiseert Handbalvereniging Bentelo alweer voor de 12e keer het Oranjefeest op het Burgemeester Buijvoetsplein. Net als voorgaande jaren wordt de avond ervoor, donderdagavond 26 april, Kingsnight Bentelo georganiseerd. De entree is gratis voor beide feesten.

 

 

Oranjefeest poster afbeeldingOranjefeest
Op Koningsdag gaat om 12.30 uur het Oranjefeest van start met een fietstocht door de Hof van Twente. Om 14.00 uur is de officiële opening met het hijsen van de vlag en starten allerlei activiteiten op het plein voor de kinderen, waaronder een traptrekker-/skelterrace, een springkussen en een beautyhoek waar je kan worden geschminkt. Om 16.00 uur start in de tent Beentel’s got Talent; heel veel acts, zang, dans, muziek en optredens door de kinderen uit Bentelo en Wiene. Vraag deze middag een plaatje aan en hij wordt voor je gedraaid. Heb je een speciale boodschap erbij voor iemand? Kondig je nummer dan zelf aan! Slaghekke Asperges zorgt voor aspergesoep en Vlees en Partyservice Rob Kleinsman voor een warme hap. Kom op tijd, want aan het begin van de avond worden de festiviteiten afgesloten.

Graag tot ziens op 26 en 27 april in Bentelo!

 

Kingsnight poster afbeelding

Laatst aangepast op woensdag, 25 april 2018 21:45
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

EEN VOGEL IS NOOIT BANG DAT ZIJN TAK BREEKT
HIJ VERTROUWT NIET OP DE TAK MAAR OP ZIJN VLEUGELS

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren