dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Voetbalvereniging Bentelo presenteert nieuwe hoofdtrainer

  • vrijdag, 27 april 2018 10:57
  • Geschreven door 

Vierdeklasser Bentelo heeft Bert-Jan Heupers aangesteld als trainer voor het volgende seizoen. De oefenmeester staat nu nog langs de lijn bij FC Berghuizen. Heupers volgt in Bentelo Wim Peters op, die inmiddels al is vertrokken. Het is nog niet bekend of Bentelo volgend seizoen ook in de vierde klasse speelt, want de ploeg strijdt tegen degradatie. 

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

more info litecoin guiminer download litecoin guiminer download http://autocustom.com.br invest in bitcoin right now invest in bitcoin right

a fantastic read