vrijdag 24 mei 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Voormalig Nederlands Kampioen Moniek Kleinsman op bezoek bij VAH

  • woensdag, 14 november 2018 20:37
  • Geschreven door 

Dinsdag 13 november was oud schaatser Moniek Kleinsman te gast bij Vrouw Actief Hengevelde in Kulturhus de Marke. Leren lopen ging tegelijk met leren schaatsen. Dit was de eerste aanloop naar een fantastische schaatscarrière. In haar verdere loopbaan is Moniek verpleegkundige, leefstijlcoach, verzuim- en reïntergratiecoach en een politieke carrière begonnen. Ze vertelde niet alleen over haar topsport, maar ze nam ons ook mee naar haar ervaringen in de topsport en de invloed van gedachten, die een valkuil maar ook een kracht kan zijn. In de presentatie kwam duidelijk naar voren, dat elk mens z'n eigen kwaliteiten heeft. De ene persoon is introvert en de andere weer juist extrovert. Inmiddels woont ze in Ommen en hebben een autobedrijf (VW servicedealer) in Emmeloord overgenomen. En sinds gisteren, op de dag van haar presentatie in de Marke , zijn ze ook servicedealer van Skoda en Seat geworden. Op het eind van de avond vertelde Moniek dat, toen ze Nederlands kampioen was geworden, de allereerste felicitaties en bos bloemen had gekregen van de ijsclub uit Hengevelde. Dit zal ze nooit vergeten. Het was een mooie afsluiting van de avond.

Laatst aangepast op woensdag, 14 november 2018 21:37
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren