Redactie WN

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Wordt jij de voetbalkenner van Hengevelde en treedt je hiermee in de voetsporen van onder meer Dani Morsink, Robin Raanhuis en Christiaan Spijkerman? Opgeven kan nog! Inschrijven kan nog nog enkele weken en de teller staat op 43 deelnemers, KLIK HIER om mee te doen! De proefperiode bestaat dit jaar uit 5 speelrondes. Mede daarom is er besloten dat niet je hoogste, maar je 2 hoogste ronde scores meetellen voor het officiële spel, dat echt start vanaf speelronde 6. Op zaterdag 14 september om 18:30 uur, sluit de transfermarkt. Dat is gelijk aan de start van speelronde 6. Je kunt dan geen transfers meer doen tot aan de winterstop (speelronde 17). 
Hieronder alle spelregels en de eerste tussenstand, waar Tim Blanken op dit moment de beste papieren heeft:

Aan de Kormelinkstraat (ter hoogte van nr. 2) loopt bovenstaande hond los. Dringend wordt de eigenaar gezocht, want zij kunnen haar vannacht niet houden. Mailen naar de redactie a.u.b.!

Update: de hond is weer bij de eigenaar!

woensdag, 21 augustus 2019 16:24

Diverse vacatures bij Bakkerij Nollen

Bakkerij Nollen heeft een aantal vacatures, welke hieronder staan weergegeven. Heeft u hierin interesse of wilt u solliciteren? Check DEZE link voor meer informatie.

  • Banketbakker
  • Schoonmaker
  • Inpakmedewerker banket
  • Broodbakker

Het was weer een prachtige dag, de tweede dag van houtdorp. Alle kinderen kenden de weg en begonnen direct weer volop te timmeren en te bouwen aan de bouwwerken die hun groep gisteren gemaakt had. Vandaag werd deze dus weer flink uitgebreid en versierd. Dit laatste werd gedaan met doeken, teksten, tekeningen en de nodige versiering zoals haarbanden en zelfgemaakte rokjes ontbraken ook niet. Ook maakten de kinderen hun eigen instrumenten. Deze zullen morgen gebruikt worden bij de optredens van elke groep. 
Vandaag werden de bouwwerken streng gecontroleerd op hun stevigheid door Gerrit Eijsink van Dura Vermeer. Hierbij kreeg hij hulp van twee heuse apen die klauterden door de bouwwerken en achter de kinderen aan zaten! 

woensdag, 21 augustus 2019 10:59

1 op de 10 inwoners is 'overmatig drinker'

1 op de 10 inwoners uit de Hof van Twente is een ‘overmatige drinker’. Dat blijkt uit onderzoek van afkickkliniekwijzer.nl. De Hof staat daarmee hoog op de lijst van probleemdrinkers in Twente. Ook in Hellendoorn, Wierden, Haaksbergen en Borne drinkt 10 procent van de mannen meer dan 21 glazen alcohol en 10 procent van de vrouwen meer dan 14 glazen per week. In Dinkelland is het aantal probleemdrinkers met 11 procent het hoogste in Twente. afkickkliniekwijzer.nl maakte voor het onderzoek gebruik van de data van het CBS en het RIVM.

Pagina 1 van 782