maandag 20 augustus 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ongeval op discutabel kruispunt

  • dinsdag, 05 december 2017 09:05
  • Geschreven door 

Vanochtend rond 7.45 was het raak op de splitsing Goorsestraat-Diepenheimsestraat. De auto komend van rechts uit de Diepenheimsestraat kreeg geen voorrang van de uit Goor komende bestuurder. Er vielen geen gewonden. De politie regelde het verkeer bij het ongeval dat een behoorlijke opstopping opleverde. Het kruispunt is al jaren punt van discussie, je moet bijna midden op straat staan om het verkeer van rechts aan te kunnen zien komen. Binnenkort een poll over deze situatie op Wegdamnieuws.
Hieronder nog enkele foto's:

ongeval 5 dec 17 2

 

ongeval 5 dec 17 3

 

ongeval 5 dec 17 4

Laatst aangepast op vrijdag, 15 december 2017 10:15
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1 Reactie

  • Reactielink Fons Semmekrot dinsdag, 05 december 2017 14:32 Geplaatst door Fons Semmekrot

    Misschien een reactie over dit discutabele kruispunt. Is het een idee om de Diepenheimsestraat te gaan verleggen tussen de kerk en de drie bestaande eikenbomen, dit zal een betere aansluiting geven op de Goorsestraat. Dit al eens voorgesteld aan enkele ambtenaren van de Gemeente Hof van Twente (nog geen nadere reactie mogen ontvangen). Er zal een nieuw en modern /frraai plein kunnen ontstaan rondom cafe Varenbrink. Dit zal zeker een meerwaarde worden voor het 'centrum' van Hengevelde

    Rapporteren

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

EEN VOGEL IS NOOIT BANG DAT ZIJN TAK BREEKT
HIJ VERTROUWT NIET OP DE TAK MAAR OP ZIJN VLEUGELS

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren