maandag 16 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Poll: Diepenheimsestraat/Goorsestraat moet anders

 • donderdag, 21 december 2017 05:30
 • Geschreven door 

Dinsdag 5 december was het weer raak op de splitsing Goorsestraat-Diepenheimsestraat. De auto komend van rechts uit de Diepenheimsestraat kreeg geen voorrang van de uit Goor komende bestuurder. Na vele reconstructies van het kruispunt Diepenheimsestraat/Goorsestraat wordt de T-splitsing door menig weggebruiker nog steeds niet als veilig ervaren. Het kruispunt is al jaren punt van discussie, je moet bijna midden op straat staan om het verkeer van rechts aan te kunnen zien komen. Stem op de poll hiernaast: Is een rotonde een optie? Verkeerslichten? Toch weer de Goorsestraat als voorrangsweg? Vaste Wegdamnieuwslezer Fons Semmekrot opperde:

diep goorsestraat 6

Misschien een reactie over dit discutabele kruispunt. Is het een idee om de Diepenheimsestraat te gaan verleggen tussen de kerk en de drie bestaande eikenbomen, dit zal een betere aansluiting geven op de Goorsestraat. Dit al eens voorgesteld aan enkele ambtenaren van de Gemeente Hof van Twente (nog geen nadere reactie mogen ontvangen). Er zal een nieuw en modern /fraai plein kunnen ontstaan rondom café Varenbrink. Dit zal zeker een meerwaarde worden voor het 'centrum' van Hengevelde.

 • Er moet een rotonde komen
 • De Goorsestraat als voorrangsweg
 • Verkeerslichten
 • De Diepenheimsestraat verleggen tussen de kerk en de drie bestaande eikenbomen

 

 

Laatst aangepast op woensdag, 20 december 2017 21:24
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1 Reactie

 • Reactielink nolly kamp-jager donderdag, 21 december 2017 16:20 Geplaatst door nolly kamp-jager

  gewoon goorsestraat voorangsweg

  Rapporteren

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren