maandag, 13 juli 2020 13:59

Groeten uit Hof van Twente! Wie stuur jij deze zomer een kaartje?

Geschreven door

HofMarketing heeft vier verschillende ansichtkaarten laten maken, die gratis afgehaald kunnen worden bij de VVV Informatiepunten en bij de toeristische verblijfsondernemers. De kaarten laten stuk voor stuk zien dat het in de Hof ook deze zomer heerlijk vertoeven is. De vier ansichtkaarten zijn gebaseerd op de thema’s kunst en cultuur, lekker actief bezig zijn, de landgoederen met kastelen en culinair Hof van Twente. Ook zijn er spreuken gebruikt van de samenwerkingspartner Twente Marketing. Evelien Meijer: ‘’De kaarten zijn gemaakt voor zowel inwoners als bezoekers. Iedereen vindt het leuk om een handgeschreven kaartje te ontvangen en zo dragen we met elkaar het Wij zijn Hof van Twente gevoel nog meer uit. Dus schrijf deze zomer één of meerdere kaartjes en nodig de ontvanger uit in Hof van Twente!’’ In totaal zijn er 20.000 ansichtkaarten gedrukt, die gratis beschikbaar worden gesteld

Laatst aangepast op maandag, 13 juli 2020 15:11
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.