Zing mee met de mannen van Rock4 tijdens diverse workshops

Op zaterdag 10 januari komen de mannen van Rock4 naar De Reggehof in Goor met hun nieuwe voorstelling Don’t break the rhythm.
Het is De Reggehof gelukt om deze topzangers een workshop te laten geven, speciaal voor koren en individuele zangers. De workshops zijn ’s middags van 15.00 – 18.00 uur en bestaan uit verschillende onderdelen:

15:00 – 16:15 Basiszangtechnieken voor koren onder leiding van Juliette Dumoré (balletzaal)
Juliette Dumoré is een bekend vocal coach/koordirigent. Zij is g gespecialiseerd in het aanleren van verschillende zangtechnieken aan koorzangers.
óf

15:00 – 16:15 Acapella zingen voor koren met Luc Nelissen (kleine zaal) Luc Nelissen, lid van Rock 4, gaat met belangstellenden werken aan één of twee acapellasongs. Hoe wordt een song opgebouwd? En wat zijn de belangrijke elementen?

Voor beide workshops geldt: lekker zingen en leren tegelijk.

Allen:
16:30 – 17:00 Vocal en Body Percussion onder leiding van Luc Nelissen (kleine zaal)
De workshop Vocal en Body Percussion is bedoeld om eens heel anders met je lichaam en stem bezig te zijn.

17:00 – 18:00 Masterclass VPS Kek (on stage) onder leiding van Luc Devens.
De middag wordt afgesloten door een masterclass met VPS Kek. Deze groep zal na de voorstelling van Rock4 een optreden verzorgen en krijgt nu les in diverse technische hulpmiddelen en microfoontechnieken door Rock 4.
Een leuke opwarmer voor ’s avonds.

Het doel van de middag is om zelf lekker te zingen en te leren en ’s avonds te genieten van de kwaliteiten van Rock4. De voorstelling van Rock4 begint die avond om 20:00 uur.

Kaartje voor alleen de workshops: € 25,-
Kaartje voor alleen de voorstelling van Rock 4: € 20,-
Combikaartje workshops en voorstelling: € 30,-
Kaarten kunt u reserveren bij de kassa van de Reggehof (de Höfte 5 in Goor), telefonisch (0547-284880) of via de website (www.reggehof.nl).

In de nieuwste show van Rock4 gaan de vier zangers op zoek naar de grenzen van zichzelf en van hun stemmen. Met de nodige humor en zelfspot gaan zelfs de meest heilige huisjes omver. Met rock, pop, klassiek, dance, funk in hoog tempo en met veel energie weet de groep iedereen, van jong tot oud, te boeien. Nieuwsgierig? Surf snel naar www.rock4.nl