zondag 24 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Rectificatie Nieuwe spaarpas NIET in Hengevelde

  • zaterdag, 12 augustus 2017 05:47
  • Geschreven door 

Rectificatie: Vanochtend plaatsten we onderstaand bericht, waarin gemeld werd dat de Hofpas ook in Hengevelde te gebruiken is vanaf 1 oktober. Dit echter onjuist. Onze excuses voor dit bericht en mocht de pas alsnog worden geïntroduceerd dan zullen we hierover berichten.

Per 1 oktober wordt de succesvolle Goorse Gelukspas uitgebreid naar de Hofpas. In alle kernen van Hof van Twente kunt u dan bij alle deelnemende bedrijven en winkels deze pas krijgen en gebruiken. Dus alle inwoners van Hof van Twente kunnen dan profiteren van de vele voordelen van deze spaar- en cadeaupas, zowel in hun eigen stad of dorp maar ook in 1 van de andere kernen. U kunt vanaf 2 oktober bij de deelnemende winkels in de verschillende kernen een Hofpas krijgen. Na registratie van deze pas op de website (www.hofpas.nl), kunt u gaan profiteren van de voordelen van de Hofpas en wordt u op de hoogte gehouden van aan de pas gerelateerde acties. Gelukspashouders kunnen het saldo over (laten) zetten op de Hofpas (www.hofpas.nl). Geregistreerde gelukspashouders ontvangen daarover een emailbericht.

Speciaal voor Gelukspashouders: punten verzilveren

Gelukspashouders kunnen vanaf 2 oktober de gespaarde punten over (laten) boeken. Wanneer u er tegenop ziet om uw punten via de website over te boeken, kunt u er ook voor kiezen om het saldo op uw Gelukspas te verzilveren, door met het gespaarde bedrag op uw Gelukspas aankopen te doen. U geeft dit aan bij de kassa van een deelnemend bedrijf. Let op: om te kunnen betalen met uw Gelukspas moet deze wel geregistreerd zijn! (www.welkomingoor.nl). Dit kunt u ook doen door een registratiekaart invullen bij de deelnemende winkels, dan regelen zij die registratie voor u.

Sparen voor uw vereniging
Van elke Euro die u spaart met de Hofpas, doneert u automatisch 25 eurocent aan een door u gekozen vereniging. Alle deelnemende verenigingen staan vanaf 1 oktober vermeld op de website: www.hofpas.nl. Verenigingen kunnen de gespaarde punten weer inwisselen bij de aan de Hofpas deelnemende bedrijven en winkels voor kantine-aankopen, materiaalinkopen, kantoorartikelen enz. Zo helpen we elkaar lokaal!

Facebookpagina:
Kijk ook eens op de Facebook pagina van de Hofpas. Het promotiefilmpje geeft daar ook prima weer wat de Hofpas inhoudt.

Hofweekblad
Ook in uw Hofweekblad zullen we geregeld in het nieuws komen met de Hofpas.

Laatst aangepast op zaterdag, 12 augustus 2017 17:35
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren