maandag 20 augustus 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Fietskijkdag vrijdag 10 november

  • dinsdag, 31 oktober 2017 12:09
  • Geschreven door 

Misschien heeft de gemeente Hof van Twente uw fiets in de opslag staan?. De gemeente Hof van Twente is verantwoordelijk voor het ophalen en opslaan van gevonden fietsen. Eén keer per jaar organiseren zij een fietskijkdag. Dit jaar vindt de fietskijkdag plaats op vrijdag 10 november tussen 14:00 en 18:00. Locatie: Schoolstraat 13a 7475AH Markelo. Kom gerust kijken of ze uw fiets hebben staan. Neem a.u.b. wel een geldig legitimatiebewijs mee en de aangifte van het verlies/diefstal van fiets!

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

EEN VOGEL IS NOOIT BANG DAT ZIJN TAK BREEKT
HIJ VERTROUWT NIET OP DE TAK MAAR OP ZIJN VLEUGELS

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren