maandag 20 augustus 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Thema-avond voor ondernemers over Vrijetijdseconomie

  • donderdag, 09 november 2017 07:32
  • Geschreven door 

Op dinsdag 14 november wordt een avond georganiseerd voor ondernemers over de vrijetijdseconomie in Hof van Twente. Deze avond staat in het teken van samenwerken. Wat kunnen we samen opzetten en organiseren om het gebied nog aantrekkelijker te maken? Hoe kunnen ondernemers, winkeliers en evenementen elkaar versterken? De avond wordt gehouden in Herberg De Pol in Diepenheim op dinsdag 14 november 2017 van 19.00 – 21.30 uur. Alle partijen die raakvlakken hebben met de vrijetijdssector zijn welkom.

Ondernemers weten vaak wel wat ze willen bereiken en zetten stappen om daar te komen. Maar weten zij elkaar als ondernemers in de toeristische sector ook goed genoeg te vinden èn te gebruiken? Wat kunnen zij samen opzetten en organiseren waardoor hun bedrijf en het mooie gebied Hof van Twente nog aantrekkelijker wordt voor toeristen? 
De Ondernemersavond van 14 november zal de aanwezigen inspireren om elkaar beter te leren kennen en met nieuwe ondernemende ideeën te komen, zodat Hof van Twente nog beter op de kaart wordt gezet bij zowel toeristen als bezoekers uit de omgeving.
De avond wordt geleid door Martin Verbeek, specialist op het gebied van samenwerken tussen ondernemers in de recreatie en toerisme branche en het ontwikkelen van vernieuwende arrangementen.
Aanmelden kan op: www.hofvantwente.nl/vte2017 

Laatst aangepast op donderdag, 09 november 2017 07:39
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

EEN VOGEL IS NOOIT BANG DAT ZIJN TAK BREEKT
HIJ VERTROUWT NIET OP DE TAK MAAR OP ZIJN VLEUGELS

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren