maandag 23 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bentelose Marlot Raanhuis wint Hoftalenten 2017

  • zaterdag, 30 december 2017 23:31
  • Geschreven door 

De in Bentelo woonachtige Marlot Raanhuis is 30 december gekroond tot Hoftalent 2017. Uit handen van wethouder Scholten ontving Marlot de felbegeerde wisseltrofee. Met haar lied ‘Seven Nation Army’ beoordeelde de jury haar unaniem als beste zangeres van de avond. De publieksprijs ging naar het duo Suzan en Manon Gelen uit Goor. De zusjes brachten het nummer ‘Love Never Felt So Good’ en ontvingen daarmee de meeste stemmen uit het publiek. De tweede plaats was voor Coen van Beek die het nummer Love Yourself van Justin Bieber met veel overgave zong. Derde werd Christel Leusman die het rock lied ‘Good God’ van Anouk ten gehore bracht. De jury, bestaande uit Paul Schabbink, Marcel Mengerink en Jeroen Katier roemde het hoge niveau van de deelnemers. De finalisten werden deze avond begeleid door the Apollo Bigband.

De talenten waren tevens ingedeeld in teams. Onder leiding van de coaches Ingmar Fokke, Femke Bleeker en Mark van Wijck kregen zij extra begeleiding in de aanloop naar de finale. Ook zong ieder team tijdens de avond een gezamenlijk teamnummer. Aan het begin van de avond waren er tevens optredens van 12 juniortalenten die voornamelijk werden begeleidt door de (jeugd)band Firezone.

Laatst aangepast op zaterdag, 30 december 2017 23:51
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren