donderdag 24 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Dienstverlening gemeente uitgebreid met chatfunctie

  • dinsdag, 16 januari 2018 22:28
  • Geschreven door 

Vanaf 15 januari kunnen inwoners chatten met de gemeente. De chatfunctie is te vinden op de website hofvantwente.nl. De komende drie maanden wordt de chat als proef ingezet om te kijken of deze functie in een behoefte voorziet en voor een nog betere dienstverlening zorgt. In de proefperiode tot april kan er tussen 9 en 12 uur ’s morgens gechat worden. Daarna wordt bekeken of de chatfunctie blijft en wordt uitgebreid.

Burgemeester Ellen Nauta heeft als eerste de chatfunctie uitgeprobeerd (zie foto). Zij chatte met een inwoner en beantwoordde de eerste vragen. “De chat is persoonlijk en snel. Onze medewerkers doen hun uiterste best om de vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Ik zie wel toekomst in deze chatfunctie waarmee onze dienstverlening wordt uitgebreid.” De telefooncentrale van de gemeente heeft dagelijks veel telefoontjes te verwerken en soms komt het voor dat mensen een tijdje in de wachtrij staan. Om inwoners sneller van dienst te kunnen zijn is daarom de chatfunctie ingezet. De chat wordt bemand door medewerkers van het serviceteam van de gemeente. In de komende periode wordt de chatfunctie getest en als de ervaringen positief zijn wordt de chatfunctie definitief ingevoerd. Mogelijk worden dan de tijden van de chatfunctie uitgebreid.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren