zondag 24 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vijf Hengeveldenaren kandidaat voor gemeenteraadsverkiezingen

  • dinsdag, 13 februari 2018 05:47
  • Geschreven door 

In een openbare zitting heeft het centraal stembureau van de gemeente Hof van Twente vandaag de kandidatenlijsten voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 definitief vastgesteld. Uit Hengevelde zijn Harry Scholten, Eric Raanhuis, Miriam Doeschot-Reuver, Ben Eshuis en Frans Doeschot kandidaat. De eerste vier namens het CDA, laatstgenoemde voor de VVD. In totaal hebben zeven partijen een kandidatenlijst ingeleverd. Het centraal stembureau heeft voor deze lijsten geen verzuimen geconstateerd en daarom geen lijsten ongeldig verklaard of kandidaten geschrapt. Dat betekent dat definitief bekend is op welke partijen en welke kandidaten inwoners van de Hof van Twente woensdag 21 maart hun stem kunnen uitbrengen.

De volgende partijen leveren hier kandidaten voor: CDA , VVD, PvdA, Gemeente Belangen, D66, SP en Groenlinks. In totaal zijn er 126 kandidaten op de lijsten opgenomen: 39 vrouwen en 87 mannen. De kandidaten zijn woonachtig in Ambt Delden (6 personen), Bentelo (7), Delden (22), Diepenheim (20), Goor (33), Hengevelde (5) en Markelo (32). Een kandidaat woont op dit moment in Hengelo.

Naast de kandidatenlijst is ook de lijstnummering vastgesteld. Deze wordt voor zittende partijen bepaald door het aantal stemmen dat deze partij kreeg bij de vorige verkiezing. De nummering is als volgt:

  1. CDA
  2. VVD
  3. Partij van de Arbeid (P.v.d.A.)
  4. Gemeente Belangen
  5. Democraten 66 (D66)
  6. SP (Socialistische Partij)
  7. Groen Links
Laatst aangepast op dinsdag, 13 februari 2018 12:56
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

www.werathah.com
you could check here cs5 promo code