maandag 25 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Rabo Hofkoren 2018: Een zangfeest voor jong en oud

  • zondag, 11 maart 2018 21:25
  • Geschreven door 

Knikkende knieën van inzingoefeningen of van spanning voor een optreden; het verschil was niet te merken afgelopen zondag bij Hofkoren. Maar liefst 13 koren deden mee op zondag 11 maart aan deze succesvolle editie van Hofkoren. Honderden zangstemmen vulden De Reggehof met harmonieën en muzikaliteit. Als speciale gast was sopraan, organist en dirigent Elske te Lindert gevraagd om met alle koren in te zingen rond 13.00 uur. Dat gebeurde op geheel eigen enthousiaste wijze, waarnaar het programma op twee podia van start ging.

De jongste zangers zongen bij de koren De Hofkids en de twee basisschool-koren: Schoolkoor de Albatros uit Goor en het Zwaluwkoor uit Markelo. Een mooie mix ontstond in de theaterzaal waar jong en oud elkaar afwisselden en samenbrachten. Zo eindigde het Schoolkoor Albatros met een gezamenlijk lied samen met het Goorse Mannenkoor. In totaal ruim 90 zangers, jong en oud door elkaar. Er waren enkele jeugdgroepen te horen, maar ook veel pop, vocal groups en Nederlandstalige nummers. Ook werd er volop gezongen in de hal van het gemeentehuis. Dat laatste had een wat rustige setting en kon het publiek van diverse koren genieten, die zeer diverse programma’s brachten. Ook hier genoot het publiek en wist men de inzet van de zangers te waarderen. Editie 2018 gaat de boeken in als een geslaagde, drukke maar vooral muzikale middag.

goorsman

voorin

Laatst aangepast op zondag, 11 maart 2018 21:32
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren