zaterdag 19 januari 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hoffelijke aanpak blijft vruchten afwerpen

  • zondag, 06 mei 2018 05:11
  • Geschreven door 

Het aantal bezwaarschriften dat in 2017 bij de gemeente Hof van Twente binnenkwam is vergelijkbaar met het aantal in de afgelopen jaren. Uit het jaarverslag van de commissie bezwaarschriften blijkt dat in 2017 er 65 bezwaarschriften zijn ingediend. Van dit aantal zijn er 24 ingetrokken na een gesprek, de zogenaamde Hoffelijke aanpak. Gemeente Hof van Twente werkt al een aantal jaren met de ‘Hoffelijke aanpak’. Dat betekent dat op het moment dat er een klacht of bezwaar binnenkomt eerst een gesprek wordt aangegaan. Deze manier van werken leidt tot minder formele behandelingen door de commissie bezwaarschriften.

De commissie bezwaarschriften is een onafhankelijke adviescommissie, die de raad en het college adviseert over ingediende bezwaarschriften. In het jaarverslag geeft de commissie een totaaloverzicht van haar activiteiten en adviezen over het afgelopen jaar. Burgemeester Ellen Nauta zegt over de commissie: “Ik ben blij met de inzet van de commissie bezwaarschriften als onafhankelijke adviescommissie en heb waardering voor hun werk”. Het jaarverslag commissie bezwaarschriften 2017 is te vinden op de website van de gemeente Hof van Twente.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Poll: Vuurwerkvrije zones in Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Blijf uit de buurt van negatieve mensen

Zij hebben een probleem voor iedere oplossing

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren