donderdag 21 februari 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Denk mee over duurzaamheid in onze gemeente

  • vrijdag, 10 augustus 2018 06:08
  • Geschreven door 
We wonen in één van de mooiste gebieden van Nederland. Het is prettig, goed en gezond leven in een groene omgeving als Hof van Twente. Dat willen we graag zo houden. Ook voor de komende generaties. Daarom wil de gemeente Hof van Twente over naar duurzame bronnen van energie voor nu en voor later. We moeten veranderen om hetzelfde te blijven. Zo is het uitgangspunt dat Hof van Twente uiterlijk in 2035 klimaatneutraal is. Dan wekken we evenveel of zelfs meer duurzame energie op dan we energie verbruiken in Hof van Twente. Onder duurzame energie verstaan we de energie afkomstig uit zon, wind, biomassa en water. We noemen deze omschakeling naar duurzame energiebronnen de energietransitie. De Hof van Twente is benieuwd wat ú verstaat onder het begrip duurzaamheid en wat u al doet op dit terrein. Hoe zorgen we ervoor dat we als gemeente energieneutraal zijn in 2035?
De gemeente kan het in ieder geval niet alleen.  Ze hebben hiervoor initiatief en medewerking van iedereen nodig. De eerste stap is het invullen van deze enquête. Dit kost u 5 tot 10 minuten. Doet u mee?
Ga hier direct naar de enquête over duurzaamheid in Hof van Twente.
Eerst meer lezen over dit onderwerp? Ga dan naar de informatiepagina.  
Laatst aangepast op donderdag, 09 augustus 2018 13:18
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Je kunt niet meer terug naar het begin

Maar je kunt wel beginnen waar je nu bent om het einde te veranderen

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren