vrijdag 24 mei 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Veteranencafé donderdag 15 november in Goor

  • woensdag, 14 november 2018 20:41
  • Geschreven door 

Bij café Spek, Hengevelderstraat 32, 7471 CH Goor wordt op donderdag 15  november a.s. weer een “Veteranen café” georganiseerd door het Veteranencomité Hof van Twente.  Alle veteranen en partners zijn uitgenodigd om deze avond in informele sfeer bij elkaar te komen. Het veteranen café is de plek om in een aangename sfeer, voor alle leeftijden, van alle krijgsmachtdelen en van alle missies, elkaar te ontmoeten en bij te praten onder het genot van een drankje.

Het Veteranencomité HVT hoopt u deze avond te weer te mogen ontvangen.

Donderdag 15 november,
Café Spek,
Hengevelderstraat 32,
7471 CH Goor.
Aanvang 20.00 uur
Parkeren links naast het pand.

Graag aanmelden via [email protected] Veteranen die niet in de gelegenheid zijn op eigen gelegenheid te komen kunnen contact opnemen via [email protected] We zullen voor zover 
mogelijk zorgen voor vervoer. 

De lokale veteranen dag voor de veteranen van de gemeente Hof van Twente zal in 2019 worden gehouden op zaterdag 6 april 2018.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren