donderdag, 18 juli 2019 08:54

Online oplichting rukt weer op, wees alert

Geschreven door

De politie (Hof van Twente) krijgt de laatste tijd weer meerdere berichten over mails, smsjes of whatsapp berichten van het CJIB, waarin het verzoek staat om een niet-betaalde boete te betalen. Wij willen iedereen verzoeken om hierop niet te reageren maar dit te melden bij de Fraudehelpdesk. Het CJIB mailt, sms-t of WhatsAppt u nooit over een boete, aanmaning of betalingsachterstand. Het kan natuurlijk zijn dat je hier wel op in bent gegaan en een nep boete hebt betaald. Als dit het geval is verzoeken we je om aangifte te doen bij een politiebureau. Er zijn twee voorbeelden bijgevoegd als foto. Voor meer informatie zie https://www.politie.nl/themas/phishing.html#alinea-title-whatsapp-fraude-whaling

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.