Redactie WN

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Met ingang van 1 januari aanstaande is Luuk Pierik de nieuwe voorzitter van Stichting Markvelds Belang. Het bestuur meldt met gepaste trots, tevredenheid en een beetje blijdschap dat Luuk deze functie op zich gaat nemen. Met hem komt er de komende jaren een frisse blik en jong elan in het voorzitterschap. Als geboren en getogen Markveldenaar weet Luuk wat er in onze buurtschap speelt en wat wij belangrijk vinden in onze manier van leven, beleven en samen gezelligheid maken. Luuk maakt nu al weer bijna een jaar deel uit van het bestuur en heeft zo al mooi rond kunnen kijken in wat er zoal komt kijken bij het bestuurslidmaatschap en de taken van voorzitter in het bijzonder.

vrijdag, 04 december 2020 11:50

Ring gevonden

Bovenstaande ring is afgelopen week gevonden in de Coop Hengevelde. De eigenaar kan contact opnemen met 0547-333208 of langskomen in de winkel.

Dit jaar gaat Kroamschudd'n in Hengevelde on air! En dat betekent: een hele dag radioplezier voor het goede doel. Je kan (tegen betaling) plaatjes aanvragen en meebieden op één (of meer) van de vele topstukken in de veiling. Natuurlijk komen de kinderen ook met een mooie bijdrage. Bart Eshuis is onze DJ en houdt jullie aan de radio gekluisterd met behulp van wel hele leuke side-kicks... In overleg met de organisatie hebben we alvast enkele platen in onze 'poll' gezet, die je rechts in beeld ziet op onze hompepage. De plaat met de meeste stemmen zal Bart Eshuis gaan draaien, dus schroom niet en breng je stem uit! Luister mee op zondag 13 december van 10.00 uur tot en met 19.00 uur op 107.6Mhz. Meer info? Kijk op: www.kroamschuddeninhengevelde.nl.

Voor 5 & 6 december zijn de Preuverie XL Boxen weer te bestellen bij Bistro de Kolenbrander in Hengevelde. Laat het heerlijke avondje maar komen met de gerechtjes van Bistro de Kolenbrander!

1 - Je kunt bestellen tot vrijdag 4 december tot 20:00 uur.

2 - Reserveer de boxen via een mailtje naar info@bistrodekolenbrander.nl of bel op woensdag tot en met zondag (vanaf 12:00 uur) naar het nummer 0547-333972.

3 - De boxen zijn op zaterdag 5 en zondag 6 december af te halen vanaf 16:00 tot 20:00 uur.

Uiteraard zitten er in de boxen een beschrijving hoe alles zo snel, makkelijk en heerlijk mogelijk bereid kan worden!

Vanochtend heeft er op de weg tussen Bentelo en Hengevelde een flinke botsing plaatsgevonden. Een bestuurder van een Opel Corsa botste hard op een boom, maar kwam gelukkig met de schrik vrij. Één rijbaan was lange tijd afgesloten, waardoor menig weggebruiker van de N740 later op zijn of haar werk kwam. De auto is inmiddels afgevoerd door een bergingsbedrijf en de bestuurder hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Pagina 1 van 966