Redactie WN

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

maandag, 21 oktober 2019 11:12

Inschrijving Hoftalenten geopend

De Reggehof zoekt zangtalent uit de Hof van Twente voor een volledig vernieuwde editie van Hoftalenten. Al ruim 20 jaar is het podium in dit theater de plek om dit talent te aanschouwen op 30 december. Dit jaar wordt Hoftalenten het finalestuk van een heel weekend vol spektakel en muziek in De Reggehof.

Ben je tussen de 12 en 16 jaar? Dan kun je meedoen aan het Juniorprogramma. Vanaf 16 jaar kun je je opgeven voor het Hoofdprogramma. Voor beide programma onderdelen zullen 9 finalisten op maandag 30 december in de Theaterzaal van De Reggehof gaan strijden om de titel ‘juniorhoftalent 2019’ en ‘Hoftalent 2019’.

Toneelvereniging Levenslust speelt Vrijdag 25 oktober de eerste uitvoering, maar nu al zijn alle reguliere uitvoeringen uitverkocht. Daarom hebben ze er voor gekozen om er in het weekend van 15-16-17 november extra uitvoeringen te spelen in het Proggiehoes in Beckum.

Save the date: Jaarvergadering Stichting Zomerfeesten maandag 25 november, aanvang 19.30 uur, locatie De Kolenbrander.

zondag, 20 oktober 2019 21:52

Extra keer welpjesvoetbal bij W.V.V.'34

Eigenlijk was afgelopen zaterdag al de laatste keer voor het welpjesvoetbal, maar omdat het zo'n groot succes is, is er volgende week zaterdag (26 oktober) toch nog een keer welpjesvoetbal!

Het welpjesvoetbal is bedoeld voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar, die graag willen voetballen, maar nog te jong zijn om in wedstrijdverband te spelen. Op deze manier kunnen ze alvast kennis maken met bal en spel.

Als er nog kinderen interesse hebben en nog niet zijn geweest, mogen ze deze laatste keer gewoon meedoen! Kom dan op zaterdag 26 oktober naar het kleine kunstgrasveld (oude handbalveldje) bij W.V.V.'34, start is om 11.30 uur.

Vandaag werd onder meer in het buitengebied van Hengevelde de 35ste editie van de Conrad Twente Rally afgewerkt. Door de vele regen zondagmiddag, werd de proef van Bentelo geneutraliseerd. De onverharde weg veranderde in een ware modderpoel, waardoor de 4x4 auto's in het voordeel waren. De organisatie schrapte daarom de proef. Opvallend genoeg was het een vrouw die de Twente Rally won, Melissa Debackere was in de Skoda Fabia R5 de snelste voor de Belg Kevin van Deijne, derde werd Jim van den Heuvel. Saillant detail was voor het eerst tijdens een sportevenement drones werden ingezet voor de veiligheid. Deze spotten groot wild dat in de buurt van het parcours dreigden te komen. Geconcludeerd kan worden dat het succes heeft gehad, want er zijn tot zover bekend geen dieren voor de auto's gekomen.

Pagina 1 van 820