zaterdag, 23 januari 2021 22:23

Na 21.00 op straat: Eerste boete in Hengevelde uitgedeeld

Geschreven door

Vanaf 21.00 uur moeten Nederlanders binnenblijven, om zo het aantal coronabesmettingen terug te dringen. Ook in Hengevelde is vanavond gebleken dat niet iedereen zich daaraan houdt. Als je zaterdag na 21.00 uur zonder goede reden op straat bent, dan loop je kans op een boete van 95 euro voor het overtreden van de avondklok. Zo geschiedde vanavond aan de Goorsestraat tegenover de kerk. De bestuurder kon aan de dienstdoende agenten in burgerauto niet verklaren waarom hij zich na ‘spertijd’ nog op de openbare weg bevond. De eerste boete in Hengevelde was een feit. 

Best wel historisch!

ZIE DIT FILMPJE

Verder was het opvallend leeg op straat. Een autootje van de thuiszorg, een politieauto en het zojuist genoemde incident. Een stukje geschiedenis, dat wel.

p2 Custom

kleeg
En verder was het opvallend leeg in de straten...

Laatst aangepast op zondag, 24 januari 2021 10:20
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.