vrijdag 26 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Pas op met opnemen +43 nummer

  • donderdag, 05 januari 2017 11:23
  • Geschreven door 

Word je gebeld door +4382090123258 neem NIET op! BERICHT DELEN A.U.B. De politie waarschuwt al enkele dagen voor een telefoonnummer met de landcode van Oostenrijk dat vele mensen belt en wat voor hoge telefoonkosten kan zorgen. Kost veel geld als je opneemt en of terug belt! Goed opletten dus, dit bericht wordt door de politie gedeeld. Niet fake was ook op radio Dus word je gebeld door het nummer +4382090123258, neem niet op en bel vooral niet terug. Hier zitten hoge kosten aan vast. Welke partij er achter dit nummer zit is nog niet bekend, vermoedelijk gaat het om een club die via deze slinkse wijze mensen proberen op te lichten. Wanneer je contact hebt gehad met dit telefoonnummer vraagt de politie je om aangifte te doen. Wil je nog meer weten over dit nummer. Dan kan je ook bellen met de politie via 0900-8844.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1 Reactie

  • Reactielink Mark Koers vrijdag, 01 februari 2019 16:27 Geplaatst door Mark Koers

    Krijg net een belletje van +4319119777. Na drie keer overgaan, werd er opgehangen.

    Direct op Google ingetoetst en kwam dit tegen, ook +43

    Rapporteren

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Twee jaar geleden ging ik met vakantie naar zee en werd mijn vrouw zwanger. Vorig jaar ging ik met vakantie naar de bergen en werd ze opnieuw zwanger. Dit jaar heb ik er schoon genoeg van…ik neem haar mee.

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

inventor professional 2016 home design software autocad civil 3d 2017 buy

acrobat pro dc software more about the author http://www.vistaprintdeals.com/wp-list.php mac for key codes creative suite 6 master collection apple mac version

streets trips 2013 software for pc streets activation code generator certificate architect x8