vrijdag 26 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Auto-ongeluk tussen Hengevelde en Markvelde

  • woensdag, 31 oktober 2018 18:12
  • Geschreven door 

Aan het eind van de middag kregen de hulpdiensten melding van een aanrijding tussen twee auto's, waaronder de auto op bovenstaande foto. Politie kwam ter plaatse en constateerde dat er enkel blikschade was en geen persoonlijk letsel. De weg van Hengevelde naar Neede bleef daarom gewoon geopend en de partijen kunnen de blikschade samen afhandelen, al dan niet met hun verzekering.

Laatst aangepast op woensdag, 31 oktober 2018 18:13
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1 Reactie

  • Reactielink Debbie woensdag, 31 oktober 2018 23:40 Geplaatst door Debbie

    Fijn dat ik dit al kon lezen voor ik het wist! Ben dan wel geen familie of zo, maar toch..

    Rapporteren

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Twee jaar geleden ging ik met vakantie naar zee en werd mijn vrouw zwanger. Vorig jaar ging ik met vakantie naar de bergen en werd ze opnieuw zwanger. Dit jaar heb ik er schoon genoeg van…ik neem haar mee.

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren