zaterdag 19 januari 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Wederom aanrijding tussen Hengevelde en Markvelde, nu met letsel

  • donderdag, 01 november 2018 18:02
  • Geschreven door 

Twee auto's zijn vanmiddag op elkaar gebotst op de kruising Deldensestraat met de Oude Haaksbergerweg in Diepenheim. Een zwarte auto botste achterop een grijze auto met aanhanger. De vrouwelijke bestuurder van de zwarte auto is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Het verkeer ondervindt hinder van het ongeval, de politie regelt het verkeer. Gisteren gebeurde enkele honderden meters verderop een ongeval, een aantal weken geleden gebeurde op exact hetzelfde punt ook een geluk met veel schade.

Laatst aangepast op donderdag, 01 november 2018 18:08
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Poll: Vuurwerkvrije zones in Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Blijf uit de buurt van negatieve mensen

Zij hebben een probleem voor iedere oplossing

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren