donderdag 21 maart 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Dievengilde weer actief: Hengevelde wees gewaarschuwd!

  • woensdag, 27 februari 2019 14:18
  • Geschreven door 

Rondom Azelo zij er diverse meldingen van onder andere diefstal van een bedrijf bus, diesel uit een tractor en een aantal bezoeken van ongenode gasten. Laat dit een waarschuwing zijn en zet uw spullen achter slot en grendel!

De oproep aan iedereen is dan ook alert te zijn en te blijven, ook tijdens de uitvoering van werkzaamheden. Sluit bedrijfsauto’s goed af.

Laatst aangepast op woensdag, 27 februari 2019 14:24
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Ik moet van mijn werkgever nee leren zeggen

Ik heb gezegd dat ik dat niet wil

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren