vrijdag 24 mei 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Oplichter actief in Wiene

  • woensdag, 06 maart 2019 17:51
  • Geschreven door 

Nabij de sluizen in Wiene was vandaag een oplichter actief. De aanwonende verteld: ”Om 15.45 uur kwam er bij ons een witte Mercedes Sprinter bus, kenteken 58-BK-NG. De meneer zag er normaal gekleed en verzorgd uit, Nederlands, slanke man van rond de 60 jaar oud. Hij vroeg of we interesse hadden in een luchtfoto van ons erf. Vervolgens bood hij godsdienstige boeken aan. Nadat we hebben aangegeven dat we geen interesse te hadden, is hij weer vertrokken.
Bij een check op het kenteken bij de RDW bleek dat er een Toyota Hiace op dit kenteken te staan. Vandaar dat er melding is gedaan bij de politie en in de buurt preventie app. De Politie heeft het genoteerd en vraagt of men wil bellen zodra hij weer gesignaleerd wordt. Er ligt inmiddels ook een melding van enkele weken geleden, ook dit is bij de politie gemeld.

Laatst aangepast op woensdag, 06 maart 2019 17:53
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren