Redactie WN

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Afgelopen zondag speelden de meiden van het Twents regioteam U13 hun allereerste wedstrijd tegen niet de minste tegenstander; Ado Den Haag! Vanuit W.V.V.'34 spelen Maud Koster en Tess Doeschot mee in dit regioteam U13.

Er werd in 3 blokken van 25 minuten gespeeld. Ondanks de wind werd er door beide ploegen prima gevoetbald. De meiden wisten elkaar goed te vinden, terwijl zij elkaar nog niet goed kennen en van maar liefst 14 verschillende verenigingen zijn. Na in totaal 75 minuten gevoetbald te hebben was de eindstand 2-0 voor het Twents regioteam.

Meten met een BVO en dan meteen een mooi visitekaartje afgeven, goed gedaan en op naar de volgende wedstrijden, succes Maud en Tess!

woensdag, 19 februari 2020 20:34

Lars 25 jaren jong!

Lars Bouwmeester, bijgenaamd Kammetje en woonachtig aan de Markesingel, is 25 jaar geworden. Van zijn vrienden van de Carnaval kreeg hij daarom een mooi bord in de voortuin. De jongeman heeft een mooi weekend voor de boeg, want zijn lievelingsfeest staat op het programma, Carnaval! Wij wensen de halve Abraham veel plezier toe. Namens zijn vrienden en de redactie van harte proficiat!

Hier wordt op zaterdag 22 februari carnaval gevierd met Prins Ties en Prinses Pien. Voor het eerst zal WieneZeldam ook vertegenwoordigd zijn bij de sleuteloverdracht in het gemeentehuis. Dit vindt plaats om 10.00 uur. Het gezamenlijke vertrek hiervoor is om 9.30 uur aan de Oude Postweg. ’s Middags is er feest in ’t Kempke van 14.00 tot 17.00 uur. De entree hiervan is gratis en een leuke DJ verzorgt de muziek. Ook CV De Hagmöll’n Lummels uit Bentelo zijn hierbij aanwezig. Gezelligheid gegarandeerd. Hopelijk tot ziens op de 22e!

Carnaval in Bentelo staat alweer bijna voor de deur. Dit jaar vieren we het met Prins Robert I voorop in de polonaise. We feesten in het thema Goud van Oud, dus met lekkere vinylplaatjes en dansen zoals ze dat vroeger deden. Carnaval is van vrijdag 21 februari tot en met dinsdag 25 februari onder het motto: “In Bentelo duiken we in het verleden, dansen, zoals we dat vroeger deden! Krakende hits vanaf vinyl is waar hij van houdt, met prins Robert I terug naar Goud van Oud!” 

woensdag, 19 februari 2020 15:12

Vrouw Actief bezocht Filmavond bij De Reggehof

In grote getale gingen de leden van Vrouw Actief Hengevelde gisterenavond naar Theater De Reggehof te Goor. Eerst gezellig inchecken, kopje koffie drinken en daarna kijken naar de Film Yesterday.
De niet succesvolle muzikant Jack wordt na een ongeluk wakker in een wereld waarin niemand weet van het bestaan van The Beatles, behalve hijzelf. Jack kent die muziek en wordt alsnog wereldberoemd. Maar alles verloopt niet even gemakkelijk. Een flinterdun, voorspelbaar liefdesverhaal met humor en gecombineerd met fantastische liedjes van The Beatles. Voor iedereen heel herkenbaar. In de pauze onder genot van een drankje lekker bijpraten en na afloop van deze ontspannende avond keert iedereen weer voldaan naar huis.

Pagina 1 van 853