Redactie WN

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

dinsdag, 07 juli 2020 17:25

Hond weggelopen aan de Beldsweg

Aan de Beldsweg is de hond op de foto weggelopen, heb je meer informatie bel dan met het onderstaande telefoonnummer. Bij voorbaat dank!
 
06-2073 9570
zondag, 05 juli 2020 22:26

Retteketettetet! 50 die Fred!

De Diepenheimsestraat gaf al dagen het signaal, en nu zien we het allemaal! Die Fred is 50! Van gereserveerd naar gesignaleerd!
 
Fred Linderman: Namens de buurt van harte proficiat man!
Afgelopen vrijdag was bij de familie Blokhorst aan de Brummelhuisweg de traditionele afsluiting van het seizoen. Er kwamen ruim 50 jongeren op de uitnodiging af voor deze spectaculaire slotavond. Het evenement stond geheel in het teken van: Mooi weer, veel water met diverse actieve spellen. Het waterspuit-spektakel, de kabelbaan, de buikschijfbaan en de grandioze wipe out baan hebben hun uitwerking niet gemist! (Zie foto’s onder)
Er was genoeg frisdrank en niet te vergeten: De jaarlijkse barbecue was weer super.
Anita Goselink namens de organisatie: 
De jurering van de jaarlijkse Wegdamnieuws Examenfotowedstrijd gaat dit jaar via een stemming!

KLIK HIER voor het fotoalbum en stuur je favoriet naar de redactie van Wegdamnieuws!
 
De namen staan erbij dus wat let je! Ze hebben een bijzonder schooljaar achter de rug, zowel op school als online werd er gewerkt aan het gewenste eindresultaat! De winnaar ontvangt 2 passe partouts van de Zomerfeesten Hengevelde!
zondag, 05 juli 2020 05:18

De nieuwe Höfte is er weer!

Het is weer gelukt om een nieuwe Höfte te lanceren in deze coronatijd. De kerken gaan weer open, weliswaar met allerlei restricties maar toch! Koren mogen niet zingen, geen misboekjes en de handen ontsmetten bij binnenkomst. Verder zie in deze Höfte!

KLIK HIER voor de Höfte of op het icoontje bovenaan deze site.

Pagina 1 van 1038