vrijdag, 10 januari 2020 10:47

Cupido ontvangt vanavond Holyoke uit Enter

Geschreven door

Na twe weken rust, mag Cupido dames 1 weer aantreden in de sporthal. Ze spelen vanavond tegen Holyoke dames 2. De Hengeveldse volleyballers staan op dit moment 2e in de ranglijst met één wedstrijd minder gespeeld dan de nummer 1. Cupido speelt vanavond om 21.00 tegen de hekkensluiter in sporthal de Marke. Cupido pakte al een keer eerder de 4-0 winst vantegen Holyoke dit seizoen. Ze gaan daarom vol goede moed de wedstrijd in om weer 5 punten binnen te halen. Elisa ten Thije zal dames 1 vanavond komen versterken als mini van de week. Alle suport is van harte welkom!

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.