WHC sluit thuiswedstrijden winnend af: 21-13

Kim te Wierik maakte vanavond maarliefst 7 doelpunten

WHC heeft vanavond de laatste thuiswedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. Tegen Stormvogels uit Haaksbergen werd het 21-13. Bart van Rossum over het duel: "Ik klaag niet snel over de scheidsrechter, maar deze was niet capabel, daar laten we het ook bij." WHC ging echter goed om met de zwakke leidsman en was duidelijk een maatje te groot voor Stormvogels. Bij rust was het nog 9-7, maar na rust liet de ploeg zien over meer conditie te beschikken dan de roodhemden. WHC hield de tweede helft het tempo hoog en liep gemakkelijk uit. Tegenstander Stormvogels kon duidelijk niet goed omgaan met de ruime achterstand en maakte veel onsportieve overtredingen wat afbreuk deed aan het duel. Hieronder enkele foto's.