W.V.V.’34 speelt gelijk in Borne

W.V.V.’34 heeft vanmiddag in Borne met 1-1 gelijkgespeeld. Het enige Hengeveldse doelpunt werd gemaakt door Gijs Pierik.
 De eerste helft was er een waarbij de strijd zich vooral op het middenveld afspeelde. Beide elftallen acteerden in een 4-4-2 opstelling waardoor er een drukte op het middenveld ontstond. Dit maakte het voor de opbouw lastig. De beste mogelijkheden waren voor de thuisploeg met onder andere een bal op de lat kort voor rust. Het was Wouter Horstink in de 38e minuut die voor de thee de enige kans kreeg maar het ontbrak hem aan rust voor de goal. W.V.V.'34 had het sowieso aanvallend moeilijk vandaag; maar liefst vier basis aanvallers ontbraken in de beginopstelling: Mahmoud en Hamoudi Jaafil, Randy Smit en Lars Aarnink. Laatstgenoemde zat nog wel op de bank.

De na rust ingevallen Gijs Pierik en Lars Aarnink zorgden voor diepgang en kansen. Zo viel een afgeslagen hoekschop voor de voeten van Gijs en deze rondde fraai af (foto boven) waarmee in de 58e minuut de 0-1 op het scorebord kwam. Centrale verdediger Gijs Brummelhuis had vandaag misschien wel de belangrijkste actie van de wedstrijd. De spits van vV Borne kwam één op één met keeper Kevin Smit maar Gijs maakte de sliding van zijn leven en veroverde op fraaie wijze de bal!
Even later was het toch raak voor de thuisploeg. Middels een wisselpass wist Borne de vrije man aan de andere kant de vinden en deze rondde fraai af vanaf punt 16 in de verre kruising.
Vlak voor tijd was invaller Thomas Wegdam nog dicht bij de winnende treffer maar hij kon zijn hoofd er net niet goed achter krijgen. Hierdoor eindigde het duel in een 1-1 gelijkspel.