W.V.V.’34 in extremis naar de overwinning

De jarige Wouter Horstink benutte vanmiddag in de extra tijd een strafschop voor W.V.V.’34 waarmee de 1-0 alsnog op het scorebord verscheen tegen LSV uit Lonneker. In de 78e minuut miste aanvoerder Wouter Roescher nog vanaf 11 meter vanwege een handsbal. Deze was (te) gemakkelijk gegeven dus op dat moment misschien wel gerechtigheid. De tweede penalty (ZIE DIT FILMPJE) was een ander verhaal. De weg naar het doel lag open voor Horstink maar op dat moment werd hij aan zijn arm getrokken: Strafschop en rood.
“Op basis van de tweede helft hadden we ons zelf al lang en breed moeten belonen met een paar hele grote kansen waaronder van mijzelf. Wel heerlijk om op deze manier te winnen, een mooi verjaardagscadeau haha!" aldus Wouter Horstink.

Een bijzondere start van de wedstrijd W.V.V.’34 1 tegen LSV1 vandaag in Hengevelde. De wens van Anne Schonenborg (9 jaar) ging in vervulling. Anne wilde graag dat haar vader Rob-Jan Schonenborg nog één keer met het eerste elftal kan meedoen. Rob-Jan speelde jaren in onze selectie. Helaas maakte de spierziekte polyneuropathie een einde aan zijn sportieve voetballoopbaan. Dankzij dochter Anne zijn vandaag de familie, kameraden en oud teamgenoten aanwezig voor een gezellige reünie

Verontwaardiging bij LSV, maar een terecht gegeven strafschop inclusief rode kaart

WVV had het lastig tegen het hardwerkende LSV dat vocht voor iedere meter. De Hengeveldenaren gingen daarin mee voor rust. Waar het normaliter van achteruit opbouwt verzandde het voor de thee veelvuldig in het hanteren van de lange bal. In het tweede bedrijf ging dat anders en was WVV de bovenliggende partij zonder echt veel te creëren. Keeper Kevin Smit was om 14.45 al zo goed als klaar want LSV liet aanvallend weinig tot niets zien de tweede helft;  zo goed als! Vanuit een vlijmscherpe counter ontstond de enige kans van de tweede helft voor de gasten maar Kevin hield WVV in de wedstrijd!

In de slotfase waren er nog kansen voor Wouter Horstink en Gijs Pierik en in de 92e minuut kwam  dus de verlossende 11 meter.