WVV’34 boekt zwaarbevochten zege op RKZVC: 2-1

Vooral voor rust leek het erop dat WVV'34 zou worden afgedroogd door de ploeg uit Zieuwent. De Hengeveldse ploeg kon de bal enkel naar voren schieten alwaar de aanvallers weinig konden beteken tegenover de sterke Gelderse verdedigers. Een treffer voor de goed combinerende gasten kon dan ook niet uitblijven. Na 18 minuten viel deze treffer ook, uit een vrije trap van Sven Jurjus zo'n 20 meter van het doel viel de 0-1. Het wachten was op de tweede treffer, maar deze viel niet voor rust. Hierdoor moest WVV'34 orde op zaken stellen in de rust en vooral een tandje bijschakelen tegenover het fanatieke RKZVC. Dit gebeurde, na rust tapte WVV'34 uit een ander vaatje en werden er zowaar enkele mooie aanvallen opgezet. Na een handsbal van een verdediger van RKZVC mocht de ongelukkig spelende Hamoudi Jaafil aanleggen vanaf 11 meter. Zoals op een van onderstaande foto's te zien is faalde hij, doelman Wesley Keegstra hield de bal tegen. WVV'34 liet zich niet van de wijs brengen en niet veel later scoorde Jos ter Huurne in de kluts de 1-1. RKZVC protesteerde nog dat de bal niet over de lijn was geweest maar de scheidsrechter gaf aan op één lijn te staan en de treffer toe te kennen. WVV'34 rook bloed en gaf volgas onder leiding van aanvoerder en sterkhouder Tom ten Breteler. De zojuist genoemde Hamoudi Jaafil maakte zijn gemiste strafschop volkomen goed door 5 minuten voor tijd Wouter Horstink vrij voor de keeper te zetten. Het was een koud kunstje voor de Haaksbergenaar om 2-1 binnen te schieten. Een zege die lange tijd niet in zicht was, maar wat wel de 3e plek op de ranglijst oplevert. Hieronder enkele foto's.