woensdag, 26 augustus 2020 11:21

Laatste kans! Wegdamnieuws Tourpoule 2020, geef je op!

Geschreven door

De Hengeveldse Tourpoule 2020, het Tour de France-spel van Wegdamnieuws, is weer geopend. De 107e editie van de Tour de France start komende zaterdag aan de Côte d'Azur om op zondag 20 september in Parijs te finishen. En het is eenvoudig om je via DEZE link in te schrijven. We werken weer met Scorito, dit kost een paar eurootjes, maar eerlijk is eerlijk: het systeem van Scorito werkt perfect. Het spel werkt eenvoudig: - Stel een team samen van 20 renners - Stel iedere etappe 9 renners op - Kies per etappe één van je 9 opgestelde renners als kopman Aanmelden kan tot uiterlijk zaterdag 29 augustus. Eens kijken wie het meeste verstand van wielrennen heeft!! De uitreiking volgt in overleg met de winnaar vlak na de ronde van Frankrijk. Veel succes gewenst en zeg het voort, want hoe meer deelname, hoe leuker de strijd!

Laatst aangepast op woensdag, 26 augustus 2020 11:41
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.