W.V.V.’34 lijdt zure nederlaag

W.V.V.’34 is vanmiddag in Enschede tegen UDI tegen een zure 1-0 nederlaag aangelopen. Bas Assink: “Het lag vandaag zeker niet aan de werklust. We moeten ons met name in de eerste helft belonen met een of meerdere doelpunten. En dan lopen we helaas weer achter de feiten aan. Iets waar we de laatste weken steeds tegen aanlopen”.

WVV kwam als een komeet uit de startblokken, vanuit een compacte organisatie werd er bij elke inspeelpass volle druk op de bal gezet. Tegenstander UDI had het daar duidelijk moeilijk mee en kwam aanvallend nauwelijks aan voetballen toe. WVV creëerde daarentegen ook niet bijster veel, Wouter Horstink en Randy Smit wisten als enigen enig gevaar te stichten. Het leek dan ook op een 0-0 ruststand af te stevenen, ware het niet dat de thuisploeg roet in het eten gooide. In de blessuretijd viel de bal na een hoekschop voor de voeten van een UDI-speler die de bal over keeper Kevin Smit in het doel wist te krijgen.
De tweede helft kenmerkte een inzakkend UDI dat loerde op de counter en WVV dat naarstig op zoek was naar de gelijkmaker. Het percentage balbezit na de thee zal zo’n beetje 75% in het voordeel van Hengeveldemaren geweest zijn, maar daar zijn nog steeds geen punten mee te verdienen.

Een van de vele onbestrafte overtredingen vanmiddag, deze keer was Randy Smit aan de beurt

Een aantal sterkhouders zaten vandaag op de bank, Gijs Pierik, (enkel) Mahmoud Jaafil (lies/hamstring) en Remi Leferink (hamstring) vielen ondanks dat ze niet fit waren kort voor tijd in. Ook zij konden geen potten breken, al ontstonden er wel enkele hachelijke momenten in het 16 metergebied. UDI zette alle zeilen bij en hield het nagenoeg tot tegenhouden in de tweede helft. Daarbij werd menig keer de grens opgezocht, de zwak leidende Andre Leushuis uit Goor trad onvoldoende op.

Technisch hoogstandje van Wouter Horstink

Zo heeft WVV na 2 wedstrijden een magere score van 1 punt en is het terug te vinden op plek 9.
Komende zondag ontvangt WVV MVV’29 uit Mariaparochie dat 6 punten heeft uit 2 wedstrijden.